Berisha në Pagarushë zotohet për shumë projekte që do ta lehtësojnë jetën e qytetarëve (Foto)

Lëvizja Vetëvendosje, mbrëmë ka mbajtur tubim me qytetarët e fshatit Pagarushë, para të pranishmëve kandidati i VV-së, është zotuar se në kandidatin qeverisës të tij “do ketë ujësjellës, ndriçim dhe trotuare për sigurinë e nxënësve, mbështetje të ndershme për bujqit, shtrimin e rrugëve të vjetra të fshatit, dhe shumë projekte tjera që do ta lehtësojnë jetën e qytetarëve”. Kjo është bërë e ditur nga Adem Berisha përmes faqes zyrtare të tij në facebook:

Më poshtë postimi i plotë i zotit Berisha: