Berisha me bashkëpunëtorë viziton Kryqin e kuq të Malishevës

Kandidati i Vetëvendosjes Adem Berisha ka vizituar dje Kryqin e Kuq ku është pritur nga Drejtori i zyrës së Malishevës.

Ai ka falënderuar përfaqësuesin e kryqit të kuq për mikpritjen dhe ka ka thënë se sikurse edhe institucionet organizatat tjera edhe Kryqi i Kuq do ta ketë mbështetjen e komunës.