Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/classes/UserOptions.class.php on line 90
Berisha i drejtohet qytetarëve të Malishevës – Malisheva Press

Berisha i drejtohet qytetarëve të Malishevës

Adem Berisha, kandidat  për kryetar të Komunës së Malishevës, nga radhët e Lëvizjes Vetëvendosje, nëpërmjet një letre drejtuar qytetarëve të Malishevës, ka falënderuar të gjithë për angazhimin dhe sakrificën e tyre dhe njëkohësisht ka ftuar të gjithë qytetarët që “me 22 tetor të bashkohen për Malishevën që duam”.

Më poshtë letra e plotë e z. Berisha: