Berisha: Bubaveci me mendje e zemër për ndryshim

Kandidati I Vetëvedosjes Adem Berisha së bashku me bartësin e listës Alban Krasniqi si dhe kandidatin për Kuvendin Komunal nga ky fshat Fehmi Kryeziun ka prezantuar 30 zotimet për Malishevën.