Bellanicë: Aksident në hyrje të autostradës (foto)

Para pak qastesh ka ndodhur një aksident nga i cili së paku një veturë është e dëmtuar kurse ende nuk ka raportime për të lënduar.

Në këtë pjesë të rrugës shpesh ndodhin aksidente si pasojë e mospërshtatjes së shpejtësisë dhe standardeve të papërshtatshme të ndërtimit të rrugëve.

Fotografitë janë dërguar nga një qytetar i rastit i cili ka njoftuar për aksidentin.