Begaj :Vërmica i bashkangjitet projektit të NISMËS +4

Sonte Nisma ka mbajtur tubim në fshatin Vërmicë ku ka shpalosur punën katër vjeçare të qeverisjes së Ragip Begaj dhe planifikimet për mandatin e ardhshëm.

Begaj ka thënë se Vërmica i është bashkangjitur projektit të NISMAS për edhe katër vite qeverisje

Po ashtu në Vërmicë u prezantua kandidatja për asamblenë komunale znj.Mërgita Gashi me numër 28, e cila kërkoj mbështetjen e bashkëfshatarëve.