Begaj uron gratë për 8 mars

ragip begaj 1

Kryetari i Komunës Ragip Begaj ka uruar gratë me rastin e festëssë gruas 8 marsi.

Më poshtë urimi i plotë:

Të nderuara dhe të respektuara nëna, gra dhe motra, Urime 8 Marsi, Dita ndërkombëtare e gruas. Me këtë rast, uroj të gjitha nënat tona, që kanë luajtur rol të rëndësishëm në zhvillimet e çështjes shqiptare në përgjithësi. Ishin ato nëna që lindën, rritën dhe edukuan dëshmorët që na sollën lirinë, janë të gjitha ato femra që ishin krah për krah me burrat në luftën për liri, dhe janë ato që e meritojnë të jenë të barabarta me kontributin e tyre në zhvillimin e vendit.

Urime nga biri dhe vëllai i juaj, Ragip Begaj-Kryetar i Komunës së Malishevës.