Begaj: Shkoza e vendosur, qe NISMA të triumfoj pa balotazh

Kandidati për kryetar komune Ragip Begaj ka mbajtur tubim në fshatin Shkozë ku ka paraqitur punën e deritanishme dhe programin për katër vitet në vijim.

Begaj është zotuar  që do të jetë afër qytetarëve siq ka qenë gjithëherë, si dhe do të punoj për të miren e tyre.