Begaj në Bubavec dhe Drenoc synon fitoren pa balotazh: (Foto)

Bubaveci dhe Drenoci ishin vendtakimet e Nismës gjatë natës së mbrëmshme.

Kandidati i Nismës Ragip Begaj prezantoi para banorëve të këtyre fshtarave punën e deritanishme si kryetar komune dhe paraqiti programin dhe kandatët për kuvend komunal per zgjedhjet lokale të 22 tetorit.

Në takim ishte present edhe deputeti Milaim Zeka.