Begaj me një tubim me banorët e Carrallukës,Shkarashnikut dhe Tërpezës së ulët

Kandidati për kryetar nga Nisma Ragip Begaj ka mbajtur një tubim të përbashkët me banorët e Carrallukës,Shkarashnikut dhe Tërpezës së ulët.

Ai ka thënë se me prezencen masive sonte treguan vendosmërin për të vazhduar me NISMËN

‘’Vazhduam të takojmë këto tre vendëbanime sonte, për të shpalosur të arriturat e mandatit katër vjeqarë si dhe për planifikimet për mandatin e ardhshëm që pa dyshim NISMA dhe Ragip Begaj do të udhëheqin me Malishevën’’ thuhet në njoftimin e Nismës