Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/classes/UserOptions.class.php on line 90
BE përkrahë tri biznese në Malishevë – Malisheva Press

BE përkrahë tri biznese në Malishevë

Tri biznese në Komunën e Malishevës kanë përfituar grante nga Bashkimi Evropian. Bëhet fjalë për projekte për zgjerimin e biznesit ekzistues, apo si biznese fillestare. Ky donacion është bërë përmes ARDA, dhe sot edhe zyrtarisht këto tri biznese lokale i kanë nënshkruar kontratat e përfitimit të donacioneve të tyre, përmes së cilave do të zgjerojnë ato dhe rrjedhimisht edhe rritjen e numrit të të punësuarve.

Shuma e përgjithshme e granteve, për të tri projektet është 27 392.80 euro.