Bashkatdhetari nga diaspora dhuroi 51 karroca për HANDIKOS-in në Malishevë

038

Mërgimtari Bashkim Ferat Shala, nga fshati Guncat i Komunës së Malishevës, që jeton dhe punon në Zvicër, ka dhënë një donacion domethënës për personat me nevoja të veçanta, nga Komuna e Malishevës. Ai sot, ja ka dhuruar organizatës për personat me nevoja të veçanta “Handikos” në Malishevë, 51 karroca.

Këtë donacion, e ka konfirmuar koordinatorja e Qendrës së Rehabilitimit “Handikos” në Malishevës, Feride Hoxha, e cila e falënderon mërgimtarin Bashkim Shala, për këtë donacion shumë domethënës, për personat me nevoja të veçanta. “Këta persona, për të parë dritën e diellit, ju duhet të lëvizin, të dalin jashtë mureve të shtëpisë dhe shumë prej këtyre personave, sot po ju mundëson ky mërgimtar, i cili i ka blerë dhe sot po ju dhuron karrocat, atyre që kanë më së shumti nevojë”, tha koordinatorja Hoxha.

Këtë donacion të mërgimtarit Bashkim Ferat Shala, e ka përshëndetur dhe falënderuar edhe kryetari i Komunës së Malishevës, Ragip Begaj, pasi është një prej atyre donacioneve më humane të mundshme.

040