Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/classes/UserOptions.class.php on line 90
Banjë: Nxënësit në rrezik nga punimet e pakryera në trotuar (foto) – Malisheva Press

Banjë: Nxënësit në rrezik nga punimet e pakryera në trotuar (foto)

Punimet e ngadalshme dhe të ndërprera në rregullimin e trotuarit në rrugën që qon tek shkolla e fshatit Banjë rrezikojnë seriozisht sigurinë e fëmijëve dhe nxënësve.

Shumë nxënës dhe kalimtar që shfrytëzojnë këtë trotuar tashmë janë të detyruar të ecin përgjatë rrugës e cila paraqet rrezik për faktin se ajo është mjaft e frekuentuar nga makinat, kurse rrezik shtesë paraqet edhe gropa e hapur në vendpunishte.

Organet kompetente ka 5 ditë që kanë ndërprerë punët në këtë trotuar duke e lënë ashtu që tashmë paraqet rrezik permanent për kalimtarët.