Banja, Tërpeza dhe Fshati i Ri, mbrëmë u vizituan nga PDK-ja (Foto)

Kandidati për kryetar i PDK-së, Mursel Gashi, i shoqëruar nga bashkëpartiakë të tij dhe kandidatë për asamble, mbrëmë kanë mbajtur tubime elektorale në tri fshatra. Banja, Tërpeza dhe Fshati i Ri, ishin vendtakimet elektorale të kësaj partie.

Kjo është bërë e ditur përmes një postimi në faqen zyrtare të PDK-së dega në Malishevë.

Më poshtë postimi i plotë i kësaj partie: