Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/classes/UserOptions.class.php on line 90
Balincë: Vërshimet dëmtojnë rrugën magjistrale Prishtinë-Pejë (Foto) – Malisheva Press

Balincë: Vërshimet dëmtojnë rrugën magjistrale Prishtinë-Pejë (Foto)

Dëmet nga vërshimet kanë shkatërruar edhe murin mbrojtës të rrugës magjistrale Prishtinë- Pejë, saktësisht në fshatin Balincë, një pjesë e murit mbrojtës të kësaj rruge nuk ka mundur ti rezistoj dot vërshimeve të ditëve të fundit. Kjo pjesë e rrugës është bllokuar për qarkullim deri sa të largohet dheu dhe gurët që kanë rënë në rrugë.