Avdullah Hoti kandidat për kryeministër nga radhët e LDK-së

LDK ka vendosur që kandidat i tyre për kryeminsitër do të jetë Abdullah Hoti.

Kryetari i LDK-së, Isa Mustafa thotë pas shumë bisedash dhe hapjes së procesit, kanë vendosur që Avdullah Hoti të jetë kandidati i tyre.

Posti i është ofruar, apo thënë më mirë emrat që janë përmendur janë: Agim Veliu, Lutfi Haziri, Avdullah Hoti (ministër), raporton Periskopi

Kjo është vendosur pas mbledhjes së Kryesisë së kësaj partie.

Mustafa tha se ky vendim vjen pasi që kryetarët aktual nuk kanë dashur të bëjnë problem në proceset e tjera në komuna./ Periskopi