Atraksioni i Mirushës, Skënderbeu e Adem Jashari (VIDEO)

mirusha_skenderbeuKanionit të Mirushës ju shtua edhe një atraksion artistik.

Dyzet metra mbi liqenin e fundit, janë vendosur  në material te aluminit portreti i Skënderbeut, dhe i Adem Jasharit, ku ne mes këta të dy ndan shqiponja dy krenare, njofton Klan Kosova.

Ideatori i këtij monumenti, është një ish pjesëtar i UCK-së, i cili pas dy jave pune arriti qe me 22 te këtij muaji ta përfundoj, por te enjten ai u kthye edhe një herë për disa korrigjime te vogla.