Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/classes/UserOptions.class.php on line 90
Atletja nga Malisheva përfaqëson Kosovën në Kampionatin Ballkanikë – Malisheva Press

Atletja nga Malisheva përfaqëson Kosovën në Kampionatin Ballkanikë

Atletja nga Malisheva përfaqëson Kosovën në Kampionatin Ballkanikë të gjysmëmaratonës garë kjo e cila do të mbahet të dielën me 16 shtator në kryeqytetin e Bosnjës dhe Hercegovinës, Sarajevë.

Është ky edhe një sukses tjetër i radhës për atletet e klubit të atletikës “Malisheva” klub ky i cili edhe përkundër vështirësive financiare asnjëherë nuk është ndalur me punën dhe aktivitetet për ti shtyrë përpara drejt sukseseve atletët e interesuar.