Atletja nga Malisheva fiton medaljen e argjend në vrapimin kushtuar heroit Enver Zymberi (Foto)

Arbnore Berisha e argjend në vrapimin rrugor që u mbajt me: 26.07.2018 në Mitrovicë kushtuar heroit të Kosovës “Enver Zymerit”
Kjo garë u organizua nga Federata Atletike e Kosovës dhe Komuna e Mitrovicës.