Atletja nga Malisheva e treta në mitingun ballkanik (Foto)

Arbnore Berisha, atlete e Klubit të Atletikës “Malisheva” ka zërë vendin e tretë në mitingun i cili u mbajt të mërkurën me 24 maj 2017 në stadiumin “Elbasan Arena” në Shqipëri. Pra në këtë garë atletja jonë Arbnore Berisha përfaqësoi Kosovën në disiplinën 3000 m dhe arriti të fitoi vendin e tretë.