Atletja malishevase Merlinda Kryeziu, pjesëmarrëse në kampionatin ballkanik në Turqi

merlinda-kryeziuAtletja Merlinda Kryeziu nga Klubi i Atletikës “Malisheva” do të marrë pjesë në Kampionatin Ballkanik i cili do të mbahet në Bolu të Turqisë.

Ajo në këtë Kampionat pritet të garoj në dy disiplina, Kërcim së gjati dhe Kërcim trehapësh Kampionati BALKAN JUNIOR CHAMPIONSHIPS do të mbahet me 2 dhe 3 korrik 2016, derisa trajneri i saj Adrian Mazreku pret që atletja jonë te tregoi një performancë të mirë. /MalishevaPressatletet atletika