Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/classes/UserOptions.class.php on line 90
Asambleistja e Nismës në Malishevë shkel ligjin, nuk deklaron pasurinë e saj në Agjencinë Kundër Korrupsionit (Foto) – Malisheva Press

Asambleistja e Nismës në Malishevë shkel ligjin, nuk deklaron pasurinë e saj në Agjencinë Kundër Korrupsionit (Foto)

Agjencia Kundër Korrupsionit, sot ka publikuar listën e zyrtarëve shtetëror të cilët kanë injoruar, apo më mirë të themi kanë refuzuar të deklarojnë pasurinë dhe të ardhurat e tyre. Në radhët e zyrtarëve tjerë shtetëror që i kanë ikur kësaj përgjegjësie është edhe asambleistja nga radhët e Nismës  në Kuvendin Komunal në Malishevë, Filloreta Bytyçi. Ky veprim sipas AKK-së, pra mos deklarimi i pasurisë nga ana e zyrtarëve të lartë publik përbën vepër penale që sanksionohet me dispozitat e Kodit Penal.