Asambleisti i LDK-së, publikon pamje të mjerueshme nga hapësirat e Gjimnazit “Hamdi Berisha” në Malishevë (Foto)

Valon Krasniqi, asamblist i LDK-së në Kuvendin Komunal të Malishevës, ka reaguar nëpërmjet një postimi në faqen e tij në fecabook lidhur me gjendjen e mjerueshme që ndodhën hapësirat brenda objektit të Gjimnazit “Hamdi Berisha” në Malishevë. Ai statusit të tij i ka bashkangjitur edhe disa fotografi ku shihen pamje shokuese brenda tualeteve të shkollës dhe në korridore.

Më poshtë keni reagimi e plotë të asamblistit Krasniqi përcjell edhe me foto: