Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/classes/UserOptions.class.php on line 90
Arrestohen dy persona në Carrallukë – Malisheva Press

Arrestohen dy persona në Carrallukë

arrestim-foto-ilustrim-3-650x358Sipas raportit të Policisë janë arrestuar dy person nga Carralluka. Të dy personat janë arrestuar për raste të ndryshme dhe janë dërguar për vuajtje të dënimeve.

Më poshtë e keni raportin e plotë të Policisë:

ARRESTIM I PERSONIT TË KËRKUAR

  • Fsh. Carrallukë, Malishevë 28.10.2016-11:10. Në bazë të urdhëresës së lëshuar nga Gjykata Themelore Gjakovë-dega Malishevë, është arrestuar një mashkull K/Shqiptar dhe i njëjti është dërguar në vuajtje të dënimit në burgun e Prizrenit.

 

  • Fsh. Carrallukë, Malishevë 28.10.2016-11:10. Në bazë të urdhëresës së lëshuar nga Gjykata Themelore Gjakovë-dega Malishevë, është arrestuar edhe një tjetër mashkull K/Shqiptar dhe i njëjti është dërguar në vuajtje të dënimit në burgun e Prizrenit. (EDGj.nr. 308/15) 10637