Arrestimet kolektive të opozitës, “logjikë diktatoriale”

arrestimet_masive

Policia e Kosovës ka bastisur zyrat e lëvizjes “Vetëvendosje” duke mos e paraqitur asnjë urdhër me shkrim, kanë thënë drejtues të këtij subjekti, shkruan sot Koha Ditore.

Ndërkaq Policia e Kosovës, që nuk ka dëshmuar të kundërtën, ka ekspozuar gjësendet e konfiskuara, që i kanë quajtur “të rrezikshme dhe vdekjeprurëse”.

Por, përfaqësues të shoqërisë civile kanë thënë se arrestimet kolektive të aktivistëve të VV-së dhe bastisja e zyrave të kësaj partie janë bërë qartësisht me urdhër politik të Qeverisë së Kosovës.

Sipas tyre, Qeveria është duke ndjekur “logjikën diktatoriale” të Lindjes. (Artikullin e plotë mund ta lexoni në numrin e sotëm të Kohës Ditore)