Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/classes/UserOptions.class.php on line 90
AAK, nesër në Prishtinë mbledhë strukturat e saj – Malisheva Press

AAK, nesër në Prishtinë mbledhë strukturat e saj

AAK1Sipas Departmenti për Marrëdhënie me Publikun të AAK-së, nesër takohen strukturat e përgjithshme drejtuese të këtij subjekti.
Sipas njoftimit dërguar mediave nesër siç thuhet ‘’pritet të prezantojnë të gjitha forumet dhe strukturat: Kryesia, Këshilli Drejtues, Kryetarët e Degëve, strukturat drjejtuese të AGK-së e të ARK-së, Grupi Parlamentar dhe të gjithë asambleistët e Aleancës në pushtetin lokal në vend’’