Albion Krasniqi fiton bursë në vlerë 375 mijë euro për të studiuar në SHBA (Video)

Albion Krasniqi, që aktualisht po vazhdon shkollimin e mesëm, falë angazhimit të tij dhe punës së pandalshme ka arritur deri me tani të korrë shumë suksese në olimpiada të ndryshme shkencore. Albioni ishte i ftuar në programin e mëngjesit, ku shpalosi një varg të arriturash të tij në projekte të ndryshme ndërkombëtare. Gjithashtu ai tregoi se ka fituar një bursë studimi në vlerë 375 mijë euro të ndarë nga katër universitete të ndryshme në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

Për më shumë ndiqni intervistën e publikuar e publikuar: