Albin Hoti nga Malisheva Kampion i Kosovës në atletikë për pionerë

received_10153453005352992

Nën organizimin e Federatës Atletike të Kosovës sot në parkun e Gërmisë në Prishtinë u zhvillua krosi i bardhë i Kosovës. Në këtë garë morën pjesë të gjitha klubet e Kosovës ku në mesin e tyre ishte pjesëmarrës edhe Klubi i Atletikës Malisheva.

Atletët e këtij klubi fituan në këto kategori dhe disiplina:

Albin Hoti nga Klubi i Atletikës “Malisheva” u bë kampion i Kosovës në krosin e bardhë në kategorinë e pionerëve.

 

Lorent Mazreku nga Klubi i Atletikës “Malisheva” arriti të fitoi vendin e tretë në krosin e bardhë në kategorinë e pionerëve të rinjë ani pse ishte për 4 vite më i ri se konkurentët e tjerë.

received_10153453005357992received_10153453005347992received_10153453005377992