Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/classes/UserOptions.class.php on line 90
Alarmante, për 24 orë 79 aksidente, 4 me fatalitet – Malisheva Press

Alarmante, për 24 orë 79 aksidente, 4 me fatalitet

Policia e Kosovës ka njoftuar se vetëm gjatë 24 orëve të fundit kanë ndodhur 79 aksidente trafiku, katër prej tyre me fatalitet, 23 me të lënduar dhe 52 pa të lënduar.

Ndërsa numri i tiketave të shqiptuara nga ana e policisë gjatë 24 orëve të fundit  ka arritur në 1 mijë e 772.

Policia po ashtu ka njoftuar se gjatë 24 orëve janë arrestuar 26 persona, 17 janë dërguar në mbajtje dhe dy në vuajtje të dënimit.