Aktivitetet e fëmijëve në çerdhen e Malishevës (video)

Screenshot_2016-07-03-09-44-11

Komuna e Malishevës ka dy muaj që kur ka funksioanlizuar çerdhen e parë publike.

Për të duskutuar për aktivitetin edukativ dhe socializues në këtë institucion parashkollor të vetmin në Malishevë, KohaVision ka realizuar një kronikë dhe ka ftuar në studio Drejtorin e Arsimit, Drejtoreshen e Çerdhes dhe një Edukatore, të cilët ju ftojmë ti ndiqni në videon e mëposhtme. /MalishevaPress