Aksion i Policisë në tërë vendin, kjo është arsyeja

policiaNjësia e Krimeve ekonomike po vazhdon aksionin në shumë lokacione të Kosovës.

Burime të ‘Indeksonline’, bëjne me dije se aksioni po zhvillohet nga njësia e krimeve ekonomike dhe ka të bëjë me ndjekjen ndaj piratërisë së kanaleve televizive qe është bërë ndaj kompanisë ‘Digjitalb’.

Dëmi që i është shkaktuar kompanisë Digjitalb konsiderohet të jetë rreth gjashtë milion euro.