Aksident në qendër të Malishevës (Foto)

Reshjet e borës që kanë përfshirë vendin tonë, kanë vështirësuar qarkullimin e automjeteve në rrugët magjistrale dhe në ato lokale dhe për pasojë janë shpeshtuar edhe aksidentet.

Sot, rreth orës 11:30 minuta në qendër të Malishevës, përballë objektit Komunal, ka ndodhur një aksident komunikacioni. Dy vetuar janë përfshirë në këtë aksident, policia ka dalë në vendin e ngjarjes dhe po merret me rastin. Përveç dëmeve materiale nuk bëhet fjalë për të lënduar.