Aksident në lagjen e Gurit në Malishevë, makina përplasë fëmijën (Foto)

Dje rreth orës 17:05 minuta, në lagjen e Gurit në Malishevë, një makinë përderisa po qarkullonte në këtë pjesë të rrugës, ka goditur një fëmijë që ishte kalimtar i rastit në momentin kur ka ndodhur kjo ngjarje. Banorët e lagjes dhe kalimtaret e rastit menjëherë i kanë ofruar ndihmë fëmijës së aksidentuar, deri me tani nuk kemi informacione për gjendjen e tij shëndetësore, si dhe as për masat ndëshkuese të cilat janë ndërmarr për shoferin e veturës.