Aksident në fshatin Mirushë (Video)

Ditëve të fundit janë shpeshtuar aksidentet në komunikacion. Kolonat e gjata në qytezën e Malishevës në hyrjet dhe daljet e qytetit përveç që po shkaktojnë tollovi në qytet, ditëve të fundit janë rritur edhe aksidentet në mbarë vendin. I fundit ka ndodhur në fshatin Mirushë ku janë përplasur dy automjete, policia ka dalë në vendin e ngjarjes duke marr gjitha masat e duhura. Përveç dëmeve materiale nuk ka informacion për të lënduar.