Aksident në Banjë, nuk dihet nëse ka të lënduar (foto)

Sot në mëngjes ka ndodhur një aksident në fshatin Banjë, konkretihst afër varrezave.

Nga pamjet shihet se janë përplasur një kombi dhe një kamionetë. Nuk dihet nëse ka pasur të lënduar