Adem Jashari, siç nuk e keni parë asnjëherë (Foto)

foto 1

Vëllai i Adem Jasharit, Rifati, vazhdimisht po e freskon faqen e tij zyrtare në Facebook, me foto të papara deri me sot të Adem, Hamëz dhe Shaban Jasharit.

Më poshtë shihni disa fotografi të komandantit legjendar, Adem Jasharit, transmeton ‘Zëri’.

1

2

3

5

7

6