Adem Jashari e Skënderbeu në Ujëvarat e Mirushes (Foto)

Adem-Jashari-e-Skenderbeu-në-kanionet-e-MirushesPortetet e Skënderbeut dhe Adem Jasharit, së bashku me flamurin kombëtar, janë skalitur në njëren prej kanioneve të Mirushes, dhjetra metra në lartesi.

Gazeta Fjala sjell disa foto të kësaj vepre artistike.

Adem-Jashari-e-Skenderbeu-në-kanionet-e-Mirushes1