Adem Berisha në fshatin Burim: Ndryshimi po vjen

Kandidati i Lëvizjes Vetëvendosje për kryetar të Malishevës Adem Berisha, mbrëmë ka shpalosur programin elektoral në fshatin Burim.

Më poshtë postimi i plotë i z. Berisha:

Fshati Burim sonte tregoi që me gjithë zemër do ti bashkohet rrugëtimit tonë për ta quar para Malishevën drejt zhvillimit dhe prosperitetit.
Të moshuarit, të rinjtë dhe të rejat që ishin të pranishëm janë dëshmia më e mirë se ndryshimi po vjen.
Problemet e shumta që ka ky fshat do gjejnë zgjidhje të qëndrueshme vetëm përmes zbatimit të programit nga qeverisja jonë, për të cilën zotohemi me mendje e betohemi me zemër.