A gënjeu Haxhi Ragip Begaj?! (Foto)

Sot, Partia Demokratike e Kosovës, dega në Malishevë ka bërë një reagim për media kundër kryetarit të Malishevës Ragip Begaj për debatin e zhvilluar mbrëmë në TV Tribuna Chanel.

Në këtë reagim të titulluar a gënjeu Haxhi Ragip Begaj?!, thuhet se Ragip Begaj gënjeu në emision kur tha se ka ndërtuar 15 shkolla gjatë mandatit të tij. Në reagim gjithashtu theksohen edhe keqpërdorimet në arsim gjatë qeverisjes Begaj me largimin e më shumë se 150 mësimëdhënsëve nga vendi i punes dhe zëvendësimin e tyre me militantët e NISMA-së.