A e përdorni si duhet grimin? (Foto)

a-e-perdorni-si-duhet-grimin-ballinaGrimi është shumë i rëndësishëm të çdo femër. Të gjitha mundohen që të duken sa më bukur dhe të dinë të aplikojnë grimin.

Por për disa është më e lehtë për disa jo. Janë disa rregulla edhe në grim që duhet ti dijë çdo femër sepse aplikimi jo i mirë i grimit në fytyrë mund të ju bëjë të duken keq dhe në disa raste edhe më e vjetër se që je, njofton KosovaPress.

Më poshtë mund ti shihni disa foto ku ju këshillojnë si ta përdorni grimin sa më mirë: