Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/classes/UserOptions.class.php on line 90
79 aksidente vetëm për 24 orë – Malisheva Press

79 aksidente vetëm për 24 orë

aksident24aPolicia e Kosovës ka njoftuar se gjatë 24 orëve të fundit, në vendin tonë kanë ndodhur 79 aksidente trafiku.

Prej tyre, 52 kanë qenë pa të lënduar, 26 me të lënduar dhe 1 me fatalitet.

Po ashtu, gjatë kësaj periudhe policia ka bërë të ditur se janë shqiptuar 691 tiketa trafiku për kundërvajtësit.