Berisha dhe Haxhiu, takojnë banorët e Dragobilit (Foto)

Kandidati për kryetar të Komunës së Malishevës, Adem Berisha i shoqëruar edhe nga deputetja e Kuvendit Kosovës, Albulena Haxhiu, mbrëmë kanë takuar banorët e fshatit Dragobil.
Ata janë zotuar para qytetarëve se pas 22 tetorit do të implementohet programi qeverisës i Lëvizjes Vetëvendosje edhe në Malishevë. “Uji, shëndetësia, shërbimet publike, arsimi cilësor, ambienti, transparenca në shpenzimin e buxhetit komunal, janë disa nga pikat që programi i Lëvizjes VETËVENDOSJE! i ka të planifikuara si zgjidhje të mundshme që do të rrisnin kualitetin e jetës dhe mirëqenien në përgjithësi” ka shkruar Berisha në facebook.
Më poshtë keni postimin e plotë të z. Berisha: