Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/classes/UserOptions.class.php on line 90
3 gjërat që meshkujt i vërejnë kur ju takojnë për të parën herë – Malisheva Press

3 gjërat që meshkujt i vërejnë kur ju takojnë për të parën herë

femra meshkuj1. Buzëqeshjen tuaj. Buzëqeshja mund të jetë cilësia më e bukur që mund ta posedoni. Një buzëqeshje e ngrohtë mund të komunikojë më tepër se fjalët.

2. E qeshura juaj. Nëse mashkulli dëshiron të “lozë” me ju, do të mundohet të konvertojë buzëqeshjen në të qeshur. E qeshura e një femre është tingulli më i bukur që një mashkull mund të dëgjojë.

3. Sensi juaj për humor. Sa më shumë që një mashkullit i pëlqen t`ju bëjë të qeshni, aftësia që edhe ju ta bëni atë të qesh është një gjë me shumë vlerë.

4. Sytë e juaj. Edhepse meshkujt kanë dëshirë të kontrollojnë të gjitha asetet e juaja, sytë janë vendi në të cilin koncentrohen gjatë bisedës. Shumë informata mund të përçohen nëpërmjet syve dhe secili mashkull do i mbajë sytë në ato për të marrë ndonjë mesazh.

5. Zërin tuaj. Ndoshta nuk është cilësia për të cilën do të flasë me miqtë e tij, mirëpo zëri i femrës me siguri që do e intrigojë një mashkull. Zëri juaj mund të ndryshojë mënyrën e perceptimit ndaj jush, posaqërisht nëse e keni zërin seksi.

6. Tipin tuaj të trupit. Për shumë meshkuj, pesha e femrës është një gjë jo shumë e rëndësishme kur bëjnë përzgjedhjen e partnerit mirëpo disa meshkuj pëlqejnë femrat me forma të theksuara.

7. Miqtë e juaj. Kaloni kohë të mjaftueshme me mikesha saqë filloni të ndani disa veçori dhe kualitete. Meshkujt e dinë këtë gjë dhe sigurisht që do ju vlerësojnë varësisht se me kë shoqëroheni.

8. Aromën tuaj. Aroma juaj shpeshherë është gjëja që meshkujt e mbajnë mend gjatë pasi që të mos takoheni më.

9. Taket e juaja 15 cm. Meshkujt kanë tendencë të vërejnë këpucët në të cilat dukeni jokomod.

10. Stilin tuaj personal. Përderisa meshkujt nuk do të kenë idenë se kush e ka dizajnuar fustanin tuaj, besohet se ata janë mjaft të aftë të observojnë dhe interpretojnë stilin personal të femrës.

11. Gjoksin tuaj. Përveç nëse i mbuloni ato, gjoksi juaj do e ngrohë gjakun e secilit mashkul që e takoni për të parën herë. Meshkujt janë biologjikisht të programuar të mahnit me gjoksin tuaj, t`i vlerësojnë ato dhe të flasin për ato.

12. Prapanicën tuaj. Edhe një aset i juaji që meshkujt adhurojnë ta sodisin është prapanica. Forma dhe mënyra se si e lëvizni e magjeps edhe xhentëllmenin më të madh.

13. Vetëbesimin tuaj. Më e rëndësishmja që e vërejnë njerëzit kur ju takojnë për herë të parë, është vetëbesimi juaj. Nuk ka asgjë më atraktive për një mashkull sesa vetëbesimi.