Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/classes/UserOptions.class.php on line 90
Nisma, VV dhe AAK bëhen bashkë në Malishevë kundër Zajednicës – Malisheva Press

Nisma, VV dhe AAK bëhen bashkë në Malishevë kundër Zajednicës


IMG_0974

Sipas një njoftimi të bërë në facebook nga Muhamet Bytyçi, aktivist i Lëvizjes Vetëvendosje, sot përfaqësuesit e subjekteve Nisma, Vetëvendosje dhe AAK kanë bërë nënshkrimin e peticionit kundër Zajednicës dhe Demarkacionit me Malin e Zi, në Malishevë.

Më poshtë postimi i plotë i tij:

Sot përfaqësuesit e tri subjekteve politike në Malishevë Lëvizjes VETËVENDOSJE!, Nisma dhe AAK nënshkruan peticionin kundër Zajednicës dhe Demarkacionit me Malin e Zi.
Nënshkrimi i peticionit po vazhdon të zgjerohet në të gjitha fshatrat e Komunës së Malishevës. Malisheva po i thotë me të madhe JO ZAJEDNICES dhe JO Demarkacionit që i fal toka Malit të Zi! Ju bëjë thirrje të gjithë qytetarëve që të nënshkruajnë peticionin dhe të angazhohen në përpjekjet për ti ndalur këto zhvillime negative që po e rrezikojnë shtetin e Kosovës dhe të ardhmen e tij!

IMG_0975 IMG_0968